Specerijen

Volgens de klassieke Ayurvedische teksten dient een maaltijd alle zes smaken te bevatten, namelijk zoet, zuur, zout, wrang, scherp en bitter. Een goed evenwicht tussen deze smaken zorgt voor een gebalanceerde dosha. Om de zes smaken op een juiste manier in een maaltijd te verwerken kunt u gebruik maken van de biologische specerijen en specerijenmengsels van Holisan.

Ayurvedische kruiden en specerijen kunnen dus gebruikt worden voor gevarieerdere smaken in een maaltijd. Onze specerijen zijn gemakkelijk te verwerken in verschillende gerechten, waardoor thuis Ayurvedisch koken nu nog makkelijker is!
Niet alleen als ingrediënt van een maaltijd, maar ook als basis van een heerlijk kopje thee. Probeert u eens een thee te trekken van komijn, koriander, kardemom, gember of venkel! U kunt deze specerijen kopen op de onderstaande pagina.

Alle BIO Ayurveda specerijen zijn afkomstig uit gecontroleerde, biologische teelt en worden zorgvuldig verpakt in aromadichte, blikken strooibusjes. Hierdoor blijven de smaak en de geur zo lang mogelijk onaangetast.

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Fenegriekzaad, gemalen, BIO 50g
    € 4,68
  2. Fenegriekzaad, heel, BIO 100g
    € 5,23
  3. Gember gemalen, BIO 40g
    € 4,32
  4. Kardemom, heel, met schil, BIO 50g
    € 9,60
    Niet op voorraad
  5. Komijn, gemalen, BIO 50g
    € 5,09
  6. Komijn, heel, BIO 50g
    € 5,09
  7. Koriander, gemalen, BIO 40g
    € 4,88
  8. Koriander, heel, BIO 50g
    € 5,09
  9. Kruidnagel, gemalen, BIO 50g
    € 5,09
  10. Mosterdzaad, bruin, heel, BIO 70g
    € 4,32
  11. Venkel, gemalen, BIO 50g
    € 4,01
  12. Venkel, heel, BIO 40g
    € 4,01
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren