Specerijenmengsels
Volgens de klassieke Ayurvedische teksten dient een maaltijd alle zes smaken te bevatten, namelijk zoet, zuur, zout, wrang, scherp en bitter. Een goed evenwicht tussen deze smaken zorgt voor een gebalanceerde dosha. Om de zes smaken op een juiste manier in een maaltijd te verwerken kunt u gebruik maken van de biologische specerijen en specerijenmengsels van Holisan.
Ayurvedische kruiden en specerijen kunnen dus gebruikt worden voor gevarieerdere smaken in een maaltijd. Onze specerijen zijn gemakkelijk te verwerken in verschillende gerechten, waardoor thuis Ayurvedisch koken nu nog makkelijker is!
Heeft u onze Indiase Curry, Agni-plus en Garam Masala al geprobeerd? U kunt deze specerijen kopen op de onderstaande pagina.
Alle BIO Ayurveda specerijenmengsels zijn afkomstig uit gecontroleerde, biologische teelt en worden zorgvuldig verpakt in aromadichte, blikken strooibusjes. Hierdoor blijven de smaak en de geur zo lang mogelijk onaangetast.