Holisan Webshop

Printen

Plantaardige glycerine-200 ML

Glycerine uit kokosnoot

Prijs
Verkoopprijs€ 12,91
Bedrag BTW€ 0,73
Beschrijving

Vochtinbrengend, verzachtend

Glycerine werd reeds in 1779 ontdekt. Deze kleur- en geurloze siroopachtige substantie wordt verkregen uit vetten en olieën. Plantaardige glycerine wordt voornamelijk gewonnen uit kokosnoot.

Vanwege de zoete smaak wordt glycerine vaak gebruikt om de smaak van voedingsmiddelen te verzachten. De vochtinbrengende eigenschappen maken glycerine geschikt voor de vervaardiging van huidverzorgingsproducten en zeep.

Plantaardige glycerine is een belangrijk ingrediënt van veel gezondheids- en cosmeticarecepten in de boeken van Hulda Clark. Zo wordt het door haar gebruikt als ingrediënt voor aftershave en eyeliner, maar ook voor limonade.

Algemene gebruiksaanwijzing: 1 maal daags 1 eetlepel.

Een verpakking plantaardige glycerine bevat 200 ml.

Z-indexnummer: 15702545